Schmelovačka 20. června 2015

21.06.2015 21:28

V sobotu, 20. června 2015, jsme se sešli za proměnlivého počasí na oslavě sedmdesátin pánů Berana a Fliegra a narození potomků pana Olivy a pana Linharta.

Honza Beran připravil výborné grilování selete divočáka, většina příchozích přinesla nějaké další pochutiny (chlebíčka, jednohubky, štrůdl, buchtičky, věnečky, domácí okurky, nakládané houbičky), Daňkovi přivezli z Pardubic s mírným zpožděním výborný chléb Horal, oslavenci zajistili dostatek piva a různé destiláty.

Protože tentokráte byla účast trochu slabší, měli jsme obavu, zda se prasátko sní. Bylo tak vynikající, že z něj  tentokráte již ve 22.30 hodin již nic nezbylo.

Přivítali jsme mezi nás po dlouhé době, způsobené zdravotními problémy, pana Jiřího Dušku.

V rámci této akce proběhla i členská schůze, na které jsme byli informováni o tom, že požádal o ukončení členství pan Martin Šafka, dohodli jsme další brigádnickou činnost, seznámili se se stavem financí, pohovořili o opatřeních k tlumení černé zvěře, odsouhlasili financování kurzu ověřovatelů ulovené zvěře (p. Oliva a Beran ml.) a taktéž bylo připomenuto, kdo má přidělený jaký odlov srnců.

Dobře najedeni, napojeni a naladěni jsme se rozcházeli kolem 23. hodiny.   

Pár fotek a jedno video najdete na našich stránkách na "rajčeti" - https://recanymyslivci.rajce.idnes.cz/.

Přeji všem nám pevné zdraví a mnoho krásných mysliveckých zážitků.